Kotizacija

Uplatom kotizacije stičete pravo da svoj rad izložite na skupu. Uplata kotizacije obezbeđuje pun pristup konferenciji, uključujući plenarna predavanja, svečano otvaranje, kao i svim usmenim i poster-prezentacijama. Cena kotizacije iznosi 2000 din. (17 evra) za sve učesnike, osim za nezaposlene i za studente, za koje kotizacija iznosi 800 din. (7 evra). U slučaju da imate pravo na nižu cenu kotizacije, potrebno je da uz prijavu priložite i fotografiju ili skeniranu prvu stranu indeksa/potvrde sa biroa/radne knjižice kao dokaz.

Rok za uplatu kotizacije možete naći na linku. Ukoliko kotizacija ne bude uplaćena do navedenog datuma, rad neće biti uvršten ni u program skupa, niti u knjigu rezimea.

Radovi za koje nijedan od autora ne uplati kotizaciju neće biti uključeni u knjigu rezimea. Dakle, po jednom radu nepohodna je najmanje jedna uplaćena kotizacija, a autor na čije ime je ona uplaćena će dobiti kotizacioni materijal.

Kotizaciju možete uplatiti na sledećem linku https://infozonet.in.rs/EIP2022/registration.php?lang=SRB

Za tehničku podršku u vezi sa uplaćivanjem kotizacije, ljubazno osoblje agencije Miross preko čijeg sajta se vrši uplata, stoji vam na raspolaganju.