Zajednica/Prateći sadržaji

 

Prodajna izložba NURDOR-a

Tokom EIP-a imaćete priliku da pomognete onima kojima je to najpotrebnije. Gost ovogodišnjeg skupa je NURDOR, nacionalno udruženje roditelja dece obolelih od raka. Udruženje posvećeno i istrajno radi već 20 godina. Pozivamo vas da uz preporučenu donaciju izaberete nešto od promotivnog materijala ovog udruženja i tako pružite podršku malim borcima. Volonteri NURDOR-a će tokom trajanja skupa biti na drugom spratu. Vidimo se!

LICEULICE

Pozivamo vas da upoznate naše drage goste, prodavce i prodavačice magazina LICEULICE i kupite aktuelni broj magazina. U svojim prepoznatljivim plavim prslucima, oni će i ove godine biti u holu Filozofskog fakulteta tokom EIP-a.

Više na: liceulice.org

Vođene ture kroz Zbirku starih psiholoških instrumenata

Tokom pauza za ručak, biće organizovane vođene ture kroz Zbirku starih psiholoških instrumenata koja se nalazi u okviru Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju.

U subotu 22. i nedelju 24. marta, od 14:15 održaće se ture obilaska Zbirke. Broj mesta je ograničen i prijave su obavezne putem linka: LINK ZA PRIJAVE

Podkasti gostuju na EIP-u

Nauka se komunicira i u podkastima! Tokom pauza za ručak, na II spratu Filozofskog fakulteta autori nekolicine podkasta i emisija sa psihološkom tematikom biće prisutni.

Heliks

Heliks izdavaštvo je već postalo sastavni deo našeg skupa i važna podrška u realizaciji. Kao i prethodne godine, posetioci EIP-a će imati priliku da vide njihova izdanja, kao i da kupe knjige po povoljnijim cenama.

Više na: heliks.rs

Sinapsa

Pored dugogodišnje podrške skupu, Sinapsa ove godine nudi posetiocima skupa mogućnost da se upoznaju sa ponudom i da kupe ili naruče njihova izdanja sa 20% popusta.

Više na: sinapsaedicije.rs

Clio

Tradicionalno, Clio podržava EIP, ali i posetiocima skupa nudi svoja izdanja po povlašćenim cenama. Možete pogledati izdvojena izdanja, kao i cenovnik po kom će Clio prodavati knjige na EIP-u.

Više na: clio.rs